Összes oldalmegjelenítés

2014. augusztus 10., vasárnap

You're the best kritika


A blogot IDE kattintva nézhetitek meg.
Eddig csupán négy fejezet van fent, de...kezdjük is az elején.

A blogról: Minden lényeges dolog megtalálható. A kinézete nekem tetszik a maga egyszerűségében.

A történet: Főszereplőnk Emese (aki fél a lépcsőn való közlekedéstől) énekóráról a női mosdóba szalad, mert rájön arra, hogy van nála tehetségesebb az osztályban.(Ez lehet valakinek teljesen értelmetlen, de nekem sincs jó hangom * könnycseppet morzsol* mondjuk én nem reagáltam ilyen hevesen, mikor rájöttem erre.) Pech, hogy Emese énekesnő szeretett volna lenni. Sírdogál egy darabig, majd puff, a semmiből ott terem egy srác.
Az ismeretlen fiú miatt Emese vissza se megy az órákra (amit senki se vesz észre, még a tanár se, ilyen gimibe szerettem volna én is járni) hanem befogadja saját magukhoz. Hmmm...Fuss és vissza se nézz, nekem ez lenne a reakcióm, ha a női WC-ben egy pityergő srácot találnék, aki a nevén kívül semmire(!) sem emlékszik és tényleg mindig, állandóan, egyfolytában sokat sír.

Eze a misztikus srác aki nem tudja mi az a mosógép amúgy jófej. Kedvenc karakter.
Emesére a különc jelzőt használnám, a bátyja (Shane) pedig egyszerűen csak elég furán viselkedik. (itt arra gondolok, hogyan reagál Eze-re)

Tetszik a történet hangulata, teljesen magával ragadott. Nagyon várom, hogy végre betekintést nyerhessek, abba a másik világba. "Mi tűntünk el. Ez nem a mi világunk. Azaz helyesbítek, ez nem az én világom."
Fogalmam sincs, mi lesz a következő részben és ez olyan jó. (Jó persze ötleteim azért vannak.)
Tetszik a stílusod, ahogyan írsz és nagyon jó a sztori egész felépítése.

Kedvenc jelenet: Amikor Emese a srác fejére dobja a párnát és Eze nem teszi arrébb, mert biztos okkal tette oda. :D Ez kész, olyan jó értelemben őrült ez a srác.
Csak egy szó: mindjárt
Fejléc: 5/5
Pontszám: 10/9


R.C.

Pöttöm Krónika A hajthatatlan kritika

A blogot IDE kattintva tekinthetitek meg.
Eddig még csak a Bevezető és egy árva fejezet van fent a blogon, de úgy gondoltam írok róla.

A blogról: Általában engem a tartalom érdekel, de itt feltűnt, hogy még feliratkozni se lehet. Ez a lehetőség azért nem ártana.

A történet: Megismerkedhetünk a főszereplő lánnyal (Adél), aki saját elmondása szerint otthonülős típus, fél a változástól és Gossip Girl-t néz. Főhősnőnknek (aki eddig minden nyarat olvasással és filmnézéssel töltött) Alma (a legjobb barátnő) felveti annak az ötletét, hogy idén csinálhatnának is valamit elutazhatnának külföldre. Az első fejezet a MÁV-val való közlekedés rejtelmeibe vezeti be az olvasót kánikulában(!) Annyira valósághű leírást kaphatunk a vonattal történő utazásról, hogy szinte úgy éreztem, én is ott ülök velük. (becsavarozott ablakok, a friss levegő hiánya). Adél és Alma a fejezet végére megérkezik Ausztriába és az elkövetkezendő részekben gondolom bepillantást nyerhetünk party hard, pasik, drog, szex a nyári élményeikbe.



Szóval tetszik, hogy nem csak (hipp-hopp) egyik pillanatról a másikra történik valami és nincs megírva rendesen.
Szépen fogalmazol, választékosan írsz, nagyon hibát nem találtam benne.
DE: Ami nekem nem jött át teljesen az Adél izgatottsága, de lehet velem van a baj.
      Ja és ezek a képek... szerintem a kevesebb, néha tényleg több.
      A számokat én betűvel írnám.

Csak egy szó: MÁV
Fejléc: 5/5
Pontszám: 10/7 (tetszik, várom a következő részt)

R.C