Összes oldalmegjelenítés

2014. június 2., hétfő

Örökké a csajom kritika

Örökké a csajom

Szóval a történet szerint Liam tíz évvel ezelőtt elhagyta a csaját Jojót. A zenei karrierjét választotta a szeretett nő helyett, a szülei kitagadták és anyagilag nem támogatták ezután, mert ők a fiú sportkarrierjében látták a jövőt. Szóval Liam ott hagyta a sulit és másik városba költözött, megszakítva majdnem minden kapcsolatot a múlttal. Jojonak választást sem hagy, csak lelép. Hogy miért? Mert  nem akarja, hallani a visszautasítást. Istenem, de hülye magyarázat! És ez akar rocksztár lenni… Ahihetetlenülnagyrocksztár visszatér a kisvárosba egy barátja tragikus halála miatt. Úgy tervezi  csak a temetésig marad és megnézni Jojót (jó messziről). Ám a dolgok teljesen a feje tetejére állnak, amikor kiderül, hogy Jojotól fia született. Vajon Liam most helyesen dönt? Vajon egy nagy boldog család lesznek? Jojo meg tud bocsátani? Ó Istenem! Szóval a könyv vége erről szól és nem szeretném lelőni a poént.

Furcsa dolgok:

 1. Nick. Ő Jojo jelenlegi pasija, aki három éves kora óta neveli Liam fiát sajátjaként. Feleségül akarja venni Jojót. Vele kapcsolatban csak annyi, hogy nem küzd a nőért, akit szeret. Egyszerűen lelép.


        2.  Liam fia. a, Régi felvételeket néz, ahol az anyukáját egy idegen pasi csókolja. Ez most komoly?! b, Kilenc éves és miután Nick lelép egyáltalán nem emlegeti, pedig három éves kora óta ő nevelte, elvileg őt tekinti az apjának.

         3. Jojo. Miért nem kereste fel Liamet, hogy fia született? Arra fogja, hogy ő telefonált meg kereste, de elérhetetlen volt a férfi. Na ne! Ha a pasi rock sztár, akiért milliók rajonganak akkor bármelyik bulvárlapot fel lehetett volna keresni a hírrel. Ez csak egy példa, de szerintem többféleképpen is fel lehetett volna venni vele a kapcsolatot. Pl:. hatalmas molinó, ’Gratulálok Liam, apa lettél!’ feliratú pólóban megjelenni a koncertjén az első sorban, tanga helyett babaruhákat dobálni a színpadra. Ennyiből rá kellene jönnie. :D

Annyira semmilyen a történet, hogy az hihetetlen. Néha a szereplők visszaemlékeznek egy-egy pillanatra, ez kifejezetten tetszett benne. Még klisé sincs, amin nevetni lehetne. Ez a könyv egyáltalán nem vicces, csak szimplán unalmas. A szereplőknek nincs jelleme egyik ostobább, mint a másik. A legnagyobb problémám a könyvvel, hogy nem úgy reagálnak a szereplők a helyzetekre, mintha valódi emberek lennének.

Jelző: veszélytelenül ostoba
Borító: 5/4 szép borító :)
Cím: 5/3

Könyv: 10/5 

A könyv egyéb adatai, idézetek, többi olvasó értékelése pedig itt.
Olvassátok el és írjátok meg, mit gondoltok. 
R.C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése