Összes oldalmegjelenítés

2014. június 8., vasárnap

Se veled, se nélküled

Se veled, se nélküled


Adott egy harminc fölötti, szörnyű nevű, hihetetlenül gazdag, szexi futballista Bobby Tom és egy harminc éves, szűz, szürke kisegér lány Gracie.
Szerelmet érzek a levegőben, ez nem kétséges.

Bobby Tom egy harci meccsen szerzett sérülése miatt sportkarrierjének búcsút intve beáll színésznek. Külön ki van emelve, hogy nem is fáj a lába és aki egész életében ezt csinálta, az visszamenne a pályára és nem a kispadon sírna, mint egy kislány. Szóval hogy ne csak a medence mellett koktélozzon és csajokat szedjen fel hátralévő nyomorúságos életében (tényleg milyen borzasztó) elvállal egy filmszerepet, amivel annyi a probléma, hogy színészkedni nem tud és kedve sincs az egészhez.
Asszisztensként Graciet kapja, aki csodálója, ágyasa, áljegyese, bosszantója lesz a férfinak. Bobby Tom kötelességének feladatának tekinti,  hogy elvegye a lány szüzességét, mert más biztos rosszul csinálná… Az áljegyesség pedig arra szolgál, hogy a nőket távol tartsa. Igen, a jegyesség miatt három méternél közelebb egyik nő sem kerülhet a férfihez, ez így van. Kapunk egy mellékszálat is Bobby Tom anyjának szerelmi viszonyáról is, de annyira érdektelen és kiszámítható, hogy egy mondatot se érdemel.
A történetet a néhány poén és a könnyű olvashatósága menti meg.

Fordulatok: 0
Borító: 5/1
Cím: érdekesnek tűnt
Könyv: 10/5
A könyv egyéb adatai, idézetek itt.


R.C

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése