Összes oldalmegjelenítés

2014. június 15., vasárnap

A rossz testvérrel ágyba bújni kritika

A rossz testvérrel ágyba bújni



Adott egy fantasztikusan kinéző ikerpár Max és Rhys és egy lány Melina.  Jaj, én már megint sejtek valamit… Gyerekkoruk óta barátok és Melina egész kicsi kora óta Rhysba szerelmes. Ám egy félreértés miatt Maxet csókolja meg.

Két srác+egy lány=bonyodalom.

Szóval a csók óta rengeteg év eltelt és az élet külön utakra sodorta hőseinket. Melinát dobja a pasija ezért barátnői tanácsát megfogadva felkeresi Maxet, hogy szexleckéket vegyen tőle és így igazi végzet asszonyává váljon…  Cserebere történik és végül Rhysszal bújik ágyba azonban ezt a lány csak reggel veszi észre. Sültkrumpli. Komolyan az. De ha már úgy is olyan jól ment nekik a szex, akkor folytatják, mivel vasárnapig szól a megállapodás. A gyerekkori félreértés tisztázódik és szereplőink döntés elé kerülnek.
Vajon mi lesz hétfőn? :D
Nem egy nagy lélegzetvételű könyv és teljesen kiszámítható mégis van egy olyan aranyos, naiv hangvétele amiért én nem tudtam rá haragudni. Ezenfelül az is fel-felbukkan, hogy hogyan tudna együtt élni egy otthonülős és egy izgő-mozgó ember. Ami szerintem teljesen indokolt, hiszen két teljesen különböző mentalitású emberről beszélünk. A végén pedig arra is választ kapunk, hogy szereplőink megbánták-e a döntésüket.

Jelző: naiv gyerekkori szerelem 
Csak egy szó: Katicabogár
Fordulatok: 0
Borító: 5/3
Cím: Sokatmondó
Könyv: 10/6
A könyv egyéb adatai itt.

R.C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése